Regulament Promotii si Reduceri

Bine ati venit la Avantflor, magazinul creatorilor cu bun-gust!

            Ne bucuram de fiecare data cand un client calca pragul virtual al magazinului nostru online.La fel ca dumneavoastra, si noi activam in lumea minunataa evenimentelor si a aranjamentelor de tot felul.

       Stim cat de mult conteaza calitatea unui produs, si mai ales, pretul acestuia. Noi incercam sa oferim tot timpul posibilitatea ca la fiecare comanda clientul sa beneficieze de reduceri de pret, pe cat de mult posibil.

Pentru ca suntem direct importatori, avem control deplin asupra pretului de vanzare si a adaosului comercial. Pretul produselor noastre reflecta grija noastra asupra bugetului fiecarui cumparator.

Pentru ca alegem cu grija pretul de vanzare al unui produs, si pentru ca practicam un adaos comercial mic, poti fi sigur ca fiecare produs din catalogul nostru este vandut la un pret cat se poate de mic.

Din aceste motive mai sus enumerate, tinem sa precizam urmatoarele:
1) Ofertele,reducerile sau promotiile nu se cumuleaza.

2)Reducerile aplicate la finalul comenzii, in functie de pragul de reducere si de suma totala a comenzii, nu se cumuleaza cu reducerile deja existente in magazin la produse sau categorii.
3)Reducerile aplicate la finalul comenzii in functie de pragul de reducere si de suma totala a comenzii nu se cumuleaza intre ele.

4)Clientii ce beneficiaza de unul dintre statuturile: Silver,Gold,Peal,Platinum sau Diamond nu pot aplica reducerea unuia sau mai multor produse reduse, indiferent de procentajul de reducere aplicat deja produselor din oferte si promotii.

5)Clientii ce beneficiaza de unul dintre statuturile: Silver,Gold,Peal,Platinum sau Diamond pot aplica reducerile aferente statutului doar daca produsul ales nu se afla deja intr-o campanie sau promotie.

Categorii

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!