Ghirlande

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Alege Ghirlanda Artificiala Preferata

Te salutam din universul ghirlandelor artificiale, unde frumusetea real touch se imbina cu usurinta de intretinere si estetica naturala. Aici poti explora o varietate diversificata de optiuni pentru a aduce o nota de verdeata proaspata si rafinament proiectelor tale ”green”.

Am curatoriat o selectie speciala de Ghirlande Artificiale versatile ca si:

Ghirlanda Artificiala Ruscus si Eucalipt Populus: Alege ghirlandele care imbina cu pricepere frunzele verzi cu aspectul revigorant al eucaliptului si al ruscusului, pentru un decor natural si elegant, ideal pentru nunti, evenimente speciale sau pentru a infrumuseta interiorul locuintei tale si a evidentia detalii arhitecturale.

Ghirlanda cu Crengute Artificiale Ficus: Incadreaza-ti proiectele creative cu prospetimea si vitalitatea ghirlandei de ficus, perfecta pentru a aduce o nota de verdeata, fie ca vorbim despre decoratiuni interioare sau despre aranjamente exterioare la evenimente.

Ghirlanda cu Crengute Lonicera: Lonicera aduce o nota subtila de farmec, cu frunzele sale delicate. Aceasta ghirlanda rafinata poate fi integrata cu succes in numeroase contexte creative.

Ghirlanda Iedera: Iedera artificiala reprezinta un clasic inconfundabil si versatil. Adaug-o in decor pentru un efect de naturalete locala in proiectele tale.

Ghirlanda Artificiala cu Trandafiri Mini Rosa si Frunze: Cu aceasta ghirlanda poti adauga un fir de basm evenimentelor pe care le decorezi ajutat de trandafiri Mini Rosa si abundenta frunzelor verzi. Este alegerea perfecta pentru romanticii incurabili.

Ghirlanda Luleaua Turcului: Luleaua Turcului, Campsis radicans sau Vita de Vie Trompeta,  adauga o nota exotica, vibranta si plina de culoare in orice decor. Aceasta ghirlanda proaspata si atragatoare poate fi folosita cu succes in decorul intrarilor, teraselor sau la evenimente speciale.

In categoria noastra de ghirlande, vei descoperi o gama variata de optiuni care aduc o nota de naturalete, prospetime, exotism si rafinament vesnic verde proiectelor tale creative. Alege ghirlanda care se potriveste perfect stilului tau si da viata fiecarei creatii!

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!