Cea mai dulce tendință de la Messe Frankfurt 2023: Produse în nuanțe de Macarons

Cea mai dulce tendință de la Messe Frankfurt 2023: Produse în nuanțe de Macarons

Mă bucur să te regăsesc în #clubulcreatorilor, unde astăzi vreau să-ți împărtășesc experiența pe care echipa Avantflor a trăit-o, în februarie, la Messe Frankfurt 2023. Un eveniment internațional de referință în industria designului și decorațiunilor de interior. Îți comunic tendințele de culori pastelate pe care le-am regăsit la diverși expozanți alături de accesorii de decor care se bucură de atenție și apreciere. Așadar, hai să ne aventurăm împreună într-un univers plin de culori pastelate ce-și regăsesc perechea și inspirația în ”Colecția Macarons”.

1.Roz pastel
Roz pastel este o nuanță clasică pentru macarons și este perfectă pentru a crea o atmosferă catifelată și feminină la evenimente. Se asortează bine cu alte nuanțe pastelate și poate fi folosită ca și culoare de bază pentru o varietate de teme pentru eveniment, de la baby shower la nunți.
Poți alege această nuanță și când folosești cutii pentru a ambala deserturi. O recomandare pentru patiseri este cutia cu sertar, plasa cu fereastră sau cutia rotundă cu fereastră.

2. Lavandă
Lavanda este o nuanță calmă și liniștitoare, perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă în cadrul evenimentelor sau inițiativelor tale speciale. Se asortează bine cu alte nuanțe de violet și poate fi folosită pentru a crea un aspect sofisticat și elegant. 
Dacă ești pasionată de această culoare regală îți recomad să utilizezi ca și elemente decorative ambalaje în tonuri liliac, a căror utilitate versatilă nu se limitează doar la protecția florilor.
Găsește-le locul în:

  • Centrepiece pentru masă; 
  • Aranjamente suspendate;
  • Hârtie pentru ambalat cadouri;
  • Photobooth;
  • Decor pentru masa cu tort.


3. Verde mentă
Verdele mentă este o nuanță revigorantă și fantezistă, perfectă pentru evenimentele de primăvară și vară. Se asortează bine cu alte nuanțe pastelate și poate fi folosită pentru a crea o atmosferă jucăușă și serenă.
Potrivită pentru petreceri tematice, petreceri de vară, petreceri în grădină sau petreceri la hambar îți recomand să folosești următoarele accesorii în nunață de verde:
Set 6 rozete evantai;
Ghirlandă cu ciucuri din folie;
Set 6 rozete.

4. Piersică
Piersica este o nuanță caldă și primitoare, perfectă pentru a crea și a potența atmosfera intimă și elegantă la evenimente. Se asortează bine cu alte nuanțe calde precum coralul și poate fi folosită pentru a crea un aspect romantic și fermecător.
Utilizează această nuanță pentru mesele pe care intenționezi să le decorezi la evenimentele Pascale care se apropie.
Masa pentru copii se poate înveseli utilizând aceste baloane light peach asortate cu acest ambalaj pentru flori utilizat ca și protecție pentru fața de masă sau, chiar ca și față de masă.

5. Albastru cer
Albastru cer este o nuanță neutră, aerisită, perfectă pentru a crea o atmosferă proaspătă și deschisă la evenimente. Se asortează bine cu alte nuanțe de albastru și poate fi folosit pentru a crea o temă cu inspirație nautică sau estivă.
Contragreutățile pentru baloane și ambalajul scallop te vor ajuta nu numai să-ți atingi obiectivul pentru decorul realizat, ci te vor ajuta să faci o trimitere fină la forma scoicilor cu acest nume.

6. Galben lămâie
Galbenul lămâie este o nuanță strălucitoare și veselă, perfectă pentru a crea o atmosferă fantezistă și jucăușă la evenimente. Se asortează bine cu alte nuanțe luminoase, cum ar fi rozul și poate fi folosit pentru a crea evenimente sau candy baruri invitante.
Aliații tăi de încredere pentru un efect imediat sunt:



Pentru că aceste trenduri dulci sunt aici să rămână în 2023 îți enumăr câteva criterii care să te ghideze în utilizarea culorilor pastelate în decorul pentru evenimente sau accesorii pentru diverse celebrări:

  1. Alege o paletă de culori pastelată care se potrivește temei și atmosferei evenimentului;
  2. Folosește tonuri pastelate pentru aranjamentele florale, cum ar fi cap de trandafiri roz pal, cale galbene sau mușețel crem;
  3. Creează o atmosferă confortabilă și relaxantă prin utilizarea de veselă din ceramică pastelată, recomand setul de 18 farfurii made in Ro;
  4. Poți adăuga accente pastelate în locuri neașteptate, un exemplu sunt scaunele sau baloanele ce pot fi poziționate deasupra mesei.


În ambientul acestei tematici îți sugerez un articol excelent pentru orice event planner, florist patiser, decorator sau designer care dorește să-și îmbunătățească abilitățile de utilizare a culorilor:Cinci lecții despre culoare (II) / Anna Castagnoli. O privire de ansamblu asupra armoniei cromatice și a modului de asocieri a culorilor, explică teoria culorilor și utilizarea lor.

Tendința culorilor în nuanțe de macarons la Messe Frankfurt 2023 este una dulce și plină de viață, care aduce un strop de prospețime în lumea evenimentelor și a designului. De la tonuri pastelate delicate la culori vibrante și îndrăznețe, această tendință oferă o gamă variată de opțiuni pentru a aduce o notă de eleganță și rafinament în orice proiect creativ.

 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!