Cele mai versatile produse destinate decorațiunilor pentru Halloween

Cele mai versatile produse destinate decorațiunilor pentru Halloween

Articolul de azi este un clasor, dar nu de timbre, ci de produse clasate aleatoriu pentru aventura ta înspăimântătoare de Halloween. Sărbătoarea este de origine celtică, și e îndrăgită de copii și adulți, floriști, designeri, creatori de evenimente și creatori de frumos.

Toate ideile pe care ți le prezint azi pornesc de la utilitatea și materialele din care sunt confecționate produsele pe care le găsești în shop: suporți pentru lumânări, lumânări, ambalaje, veselă pentru petreceri și baloane – toate alese pentru a te ajuta să realizezi farse și decoruri specifice pentru acest eveniment.

Trick or treat - Păcăleală sau dulciuri

E îndemnul ce ne însoțește în călătoria pentru cumpărăturile de Halloween. Accesoriile și produsele care bântuie vitrina florăriei și care fac parte din decorul evenimentelor tematice, contribuie la toată atmosfera lugubră de Halloween. Clienții tăi, mai mult sau mai puțin costumați, vor fi foarte încântați de vibe-ul creat în magazin, astfel încât starea de mister și spaimă va fi acolo.

Simboluri de Halloween


Luna aceasta ”ne plimbăm în caleașca de dovleac”, așa că fii sigur că urmărești paginile noastre de socializare și că ai dispoziția necesară pentru lista de cumpărături de toamnă.

 

  1. Caută Setul Amora, suporții noștri pentru lumânări care pot oferii o lumină misterioasă sau pur și simplu pot fi asortați de către tine sau clienții tăi cu bomboane recompensă/treat, sau mai pot fi utilizați ca și mini-vaze pentru flori în nuanțe de roșu sângeriu sau șervețele fine la atingere - Party Dots.
  2. Spoky Surprise Box, cutia surpriză cu autoformare, este accesoriul ideal pentru cadourile tematice de Halloween. Poate să fie și o idee pentru un eveniment pe care poți să-l organizezi în florărie sau diverse locuri de joacă SAU chiar la școală pentru o schimbare de abordare a felului în care încurajăm explorarea creativității.
  3. Cutii/set/negru reprezintă un fel de ”incantație” magică, sunt cuvintele cheie pe care le poți scrie în căsuța de search a magazinului on-line, pentru o aliniere a tuturor produselor din carton care pot să fie folosite. Cutiile pot fi utilizate pentru a ambala scheleți, flori în cromatică de Halloween, dovleci, brioșe de Halloween sau orice treat potrivit pentru a încuraja misterul unei sărbători luminate de Lanterna lui Jack.
  4. Ultima recomandare este arcul de baloane în cromatică de Halloween, preferatul vrăjitoarelor, păienjenilor și liliecilor. Face parte din categoria decorurilor tematice pe care le recomandăm pentru intrarea din magazinul, vitrina sau casa ta. Las această recomandare în final și promit să-ți vin în ajutor în articolul de joi, 27 octombrie, cu informații și tips-uri cu și despre baloane.
 
Avantflor Trick or Treat


Octombrie ne îndeamnă la ciocolată caldă și bezele moi în decor care să surprindă priviri, așa că, nu vreau să te salut până ce nu-ți recomand și de această dată, o carte pentru inspirație: Halloween Machine Autumn 2021.

Vizitează shopul avantflor.ro ca să decorăm împreună prezentul și viitorul! 
Comandă azi și primește produsele mâine, fără grijă!
Ajută-ne să distribuim această curatorie de produse pentru Halloween tuturor celor cărora le lipsește un retailer de încredere! 

 

 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!