Ambasadorii baloanelor 2

Ambasadorii baloanelor 2

După cum am promis, revin cu elementele principale ale divertismentului și, în același timp, produsele-vedetă la Avantflor: baloanele! Acestea radiază fără efort, dau frâu liber tuturor ideilor tale și sunt ACEL accesoriu de sărbătoare cu numeroase avantaje! Citește în continuare acest articol pentru a afla atât avantajele, cât și dezavantajele utilizării baloanelor.

Uite un dicționar cu termeni cheie, nelipsit pentru un decorator cu baloane sau pentru achiziția de baloane!

- Baloanele din latex - aici ai posibilitatea să alegi baloane mate sau/și sidefate. Pot să fie rotunde, ovale și se pretează pentru modelaj. Aceasta este gama prietenoasă cu mediul.
- Baloanele din  folie - acestea sunt baloanele pe care le vezi în diverse decoruri sub formă de cifre, personaje sau mesaje (pot să fie refolosite). Se pot umfla cu aer pentru a reduce utilizarea heliului și a nivelului de CO2.

Dar nu uita că doar baloanele nu sunt suficiente pentru un eveniment reușit! Mai ai nevoie de ceva ajutoare în plus! Îți mai trebuie niște accesorii esențiale pentru un efect de sărbătoare:

Pompa manuală

Compresor electric

Clipsuri de prindere pentru baloane

Bandă dublu adezivă

Rafie de prindere

Contragreutate pentru baloane - se folosesc pentru baloanele umflate cu heliu.

Confetti - acestea se pot utiliza pentru decorarea baloanelor transparente.

Îți prezint mai jos un infografic - în cazul în care produsele din surse durabile sunt preferința ta pentru o petrecere - pentru a fi sigură că totul va fi realizat perfect:

Aceasta este procedura pentru decorul cu baloane care transformă întregul proces de planificare într-un vis inspirat, ordonat și ușor de livrat clientului tău:

  1. Centralizezi comenzile solicitate de către client;
  2. Stabilești cromatica și numărul de baloane + toate accesoriile necesare (inspiră-te din articolul Ambasadorii Baloanelor  scris în 27 octombrie 2022 );
  3. Stabilești bugetul necesar pentru accesorii și manoperă și transmiți oferta ta către client (dacă ai de aranjat o arcadă sau orice decor mai elaborat, atunci o schiță clară, cu cromatica și tipul de baloane, atent detaliată, poate să fie extrem de prețioasă pentru productivitatea ta);
  4. Detaliezi grafica necesară pe care ai realizat-o la punctul doi (numărul de baloane, cromatica si restul accesoriilor necesare pentru a duce proiectul la bun sfârșit);
  5. Comanzi produsele la începutul săptămânii pentru a te putea concentra asupra muncii creative.
Ce avantaje sunt la un decor cu baloane?

- Îți poți crea propriul business (decoruri cu baloane/magazin de party). Balonul este acel accesoriu care are puterea să aducă bună dispoziție instant.

- Este un accesoriu versatil, potrivit pentru toate vârstele, ușor de încadrat în evenimente private sau corporate.

- Starea de bine pe care o aduce un decorator de baloane, sau plasarea baloanelor într-o petrecere, ca element de decor principal, este sursa de bucurie și veselie garantată (fă un ”audit” de bună dispoziție acestei pagini și te rog să mă contrazici dacă greșesc).

Ce dezavantaje sunt la un decor cu baloane?

- Ai nevoie de un spațiu generos pentru a executa lucrările de mari dimensiuni.

- Ai nevoie de o logistică adecvată (ex. automobil pentru transport).

- Trebuie să ai aptitudini de meteorolog :) - în cazul unui eveniment în aer liber, studiază cum va fi vremea, iar dacă evenimentul este în spațiu închis, atunci analizează toate punctele de amplasare și asigură-te că nu sunt plasate, de exemplu, în apropierea aerului condiționat.

În continuare, îți prezint elemente esențiale de bune practici pentru o sărbătoare coordonată, indiferent de stil sau temă, care implică și un decor cu baloane:
  1. Stabilirea paletei de culoare a decorului în relație cu culorile din locație sau/și în funcție de locul unde va fi amplasat decorul cu baloane.
  2. Solicitarea unui plan/releveu cu dimensiunea locației sau a locului unde va fi amplasat decorul cu baloane.
  3. În cazul evenimentelor en plein air, se vor stabili termenii și condițiile pentru amplasare (căldură extremă, soare, vijelii, ploaie și orice eveniment meteo care poate afecta decorul. O sugestie: trece aceste detalii în contract la Alte clauze!).
Am încredere că am reușit să-ți răspund la întrebări. În acest articol am fost vocea Ambasadorilor baloanelor, iar argumentele aduse sunt citările echipei creative din cadrul Avantflor. Produsele enumerate te așteaptă în shop la care se adaugă o gamă largă de produse sclipitor de magice pentru party.

Pentru că urmăresc cu interes postările de pe diverse grupuri creative, azi, sugestia mea va fi nu o carte, ci o aplicație care să-ți fie de ajutor în decorul cu baloane și nu numai.

Pentru realizarea unei cromatici citește în revista LifeWire (pe care o recomand cu toată insistența) un articol cu aplicații de folos.


Aceasta este aplicația pe care poți să o folosești dacă găsești un decor cu baloane pe Pinterest și vrei să ai cromatica exactă a baloanelor utilizate.

Acum, nu-mi rămâne decât să te invit să fii îndrăzneață în decorarea viitorului tău eveniment cu baloane. Toate consumabilele creative le găsești on-line în shop, iar resursa transportului prompt cu siguranță va fi avantajul tău!.

Fii și tu Ambasadorul nostru și transmite acest articol unui event planner, fotograf de eveniment, unei persoane care dorește să-și organizeze solo ziua de naștere, educatoarei care are mereu idei crețe sau, pur și simplu, onorează cu un comentariu curajul de a explora noi trenduri în industria de #eventplanning.

 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!