Candy Bar Avantflor - Cele mai Căutate Accesorii

Candy Bar Avantflor - Cele mai Căutate Accesorii

Organizarea unui eveniment important precum o nuntă poate fi o sarcină dificilă, dar cu accesorii adecvate, cum ar fi cele pentru Candy bar, poți crea un decor frumos și memorabil pentru invitați. Ne mândrim să-ți oferim o  gamă largă de accesorii pentru Candy bar și pentru petrecere, estetice și practice.

 

Candy bar-urile sau barurile cu dulciuri sunt o invenție relativ recentă, apărută în anii 2000 ca și o alternativă la torturile tradiționale de nuntă. Acestea constau într-o masă atractivă de dulciuri, deserturi și bomboane, aranjate frumos pe un stand dedicat sau o masă specială. În timp, aceste baruri de dulciuri au devenit tot mai în vogă, devenind un element important al organizării unei nunți moderne. Aceste candy bar-uri nu numai că oferă o alternativă la prăjituri și torturi, dar permit și personalizarea după  gusturile mirilor și preferințele invitaților. De asemenea, ele adaugă o notă de distracție și interacțiune, permițând invitaților să-și aleagă și să-și servească propriile dulciuri preferate. Astfel, candy bar-urile au devenit o parte esențială pentru un eveniment magic, oferind un element suplimentar de dulce și de divertisment.

 

Te invit să admiri unele dintre cele mai populare accesorii pentru Candy bar de la AvantFlor:

 

1. Față de masă roz

Fața de masă de unică folosință  este un accesoriu foarte important pentru Candy bar,  nu numai că poate îmbunătăți aspectul decorului, dar și poate proteja suprafața mesei de petele de băuturi sau dulciuri. Fața de masă de culoare roz, dimensiune 190X85 cu un sistem de prindere super facil sunt  potrivite pentru evenimentul tău.

 

 2. Set accesorii party "Dots and stars"

Un alt accesoriu important pentru Candy bar este vesela de unică folosință. Acestea sunt ideale pentru a servi deserturile sau băuturile la Candy bar, deoarece nu trebuie să le speli și să le cureți după eveniment. Prietenoase cu mediul,  realizate din carton reciclabil și ”deschise” pentru un pairing cu fața de masă și prăjituri în nuanțe ciocolatii sau pastelate. La fel de potrivite sunt și pentru evenimente din categoria reveal gender decoration sau zile de naștere pentru copii de toate vârstele.

 

 3. Banner 12 stegulețe

Bannerele sunt un accesoriu frumos și versatil pentru Candy bar. Acestea pot fi folosite pentru a decora masa Candy bar sau pot fi atârnate ca și background realizând atmosferă în cadrul evenimentului sau devenind un atu de încredere pentru fotografii instagramabile. 

Dacă ai nevoie de și mai multă inspirație îți recomand filmul ”În ritmul muzicii” de pe Netflix. Pentru mine a fost un adevărat ”treasure hunt” în care am identificat nenumărate bannere ex. Perdea folie decorativă și mai mult am salutat practicitatea americană în evenimente pentru copii.

 

4. Rozete evantai

Mâna sus dacă și tu acum 10  ani realizai aceste rozete din hârtie manual. Ei bine chinul s-a terminat! Aceste rozezte în seturi de 6 sau 8 pot fi folosite în decorarea mesei sau lipite direct pe peretele din spatele Candy barului. Cele mai atractive culori și modele se găsesc acum la un clic distanță.

5. Ghirlandă cu ciucuri și rozete

Acest tip de ghirlandă adaugă un element de eleganță și sofisticare a decorului pentru nuntă. Datorită designului său delicat și detaliilor atent executate, această ghirlandă poate transforma cu ușurință o masă simplă într-un decor cu adevărat special. Așezată strategic pe marginea mesei, ghirlanda cu ciucuri și rozete creează o impresie vizuală plăcută, captivând privirile și adăugând un plus de strălucire și glamour.

 

Din păcate, nu există o selecție generoasă de cărți scrise în limba română care abordează subiectul candy bar-urilor în detaliu. Cu toate acestea, există câteva cărți și reviste care oferă informații și sfaturi utile pentru organizarea unui candy bar reușit la o nuntă sau un eveniment special.

Printre acestea se numără ”The Art of the Table" de Suzanne von Drachenfels. Această carte oferă o perspectivă istorică asupra evoluției artei mesei, precum și sfaturi și sugestii practice pentru crearea unor mese elegante și memorabile. De asemenea, cartea include și informații despre protocolul de masă și etichetă.

 

Acestea sunt sugestiile mele însă invitația de suflet rămâne ca tu să încerci cele recomandate mai sus și să scrii propria carte sau să creezi poate un LIVE cu sugestii de dulciuri și decorațiuni pentru Candy Bar? În minte îmi vine persoana potrivită dar, sper să am ocazia să ți-o prezint la ”Portret de Atelier”.

Invitația mea e să transmiți acest articol către un organizator de evenimente, un creator de dulce sau o mămică creativă care dorește să organizeze petreceri tematice pentru copii. Candy barul se poate transforma într-un bar de fructe sau macaroon. Posibilități infinite pentru personalități felurite.

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!