Cinci vaze din ceramică "Made in RO" pentru creatorul de frumos

Cinci vaze din ceramică "Made in RO" pentru creatorul de frumos

Am ales să-ți prezint azi noile produse din ceramică care promit să reflecte lumina caldă a lampadarului din sufragerie sau văpaia lumânărilor ce încălzesc zglobiu masa evenimentului pe care îți propui să-l organizezi în noiembrie.
 

Jardiniere, boluri și decorațiuni din ceramică pentru o frumusețe practică
 

  1. Set de masă de 18 piese atemporale și durabile — frumoase la vedere, satisfăcătoare de ținut în mână și realizate cu mândrie în România. Farfuriile în nuanță de pastel știu să se pună în acord cu limbajul tacâmurilor.
  2. Jardinieră florală din ceramică albă - o jardinieră care înnobilează creațiile tale florale cu o tușă de delicatețe.
  3. Ghiveci floral - un vas potrivit să captiveze spiritul iernii și suficient de versatil pentru a fi folosit și după încheierea sărbătorilor de iarnă. O sursă de inspirație poate fi decorațiunea luminoasă bonzai - un ornament care poate să depășească granițele iernii.
  4. Un cub floral din ceramică promite să aducă noua culoare lider de sezon în prim plan - verdele. Îl poți ”condimenta” cu alte decorațiuni pe care să le vinzi sub formă de gift box în florărie sau pur și simplu să-l transformi în bază pentru creațiile tale tematice. Sunt o Crăciuniță convinsă, așa că lasă-mă să visez că o să-l transformi în podium pentru trio-ul de  spărgători de nuci
  5. Bolul ceramic cu capac este ascunzătoarea perfectă pentru biscuiții umpluți cu pastă de curmale, rețeta Mazilique, sau un loc de așezat ”la îndemână” panglici sau cârlige fulg de nea pentru bilete personalizate de Crăciun.

Cizmulite ceramica

Ceramica este o formă de artă evergreen, achiziția și completarea magazinului on-line Avantflor cu produse fabricate în România întărește o ambiție pentru menținerea unor practici responsabile, respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru o multitudine de exprimări creative.

Sunt sigură că știi mai bine decât mine că artizanatul și designul pot să îmbrace forme nebănuite – află mai multe în cartea Flowers scrisă de Cederic Grolet, aici găsești o exprimare dulce cu corole comestibile. 

Știai că cel mai vechi aranjament floral este datat dinainte de 2500 î. Hr. în Egiptul antic?

Inspiră-ne cu acel ”savoir-faire” pe care-l stăpânești în organizarea de evenimente și design floral și arată-mi în imagini cum ceramica de calitate oferă un sprijin elegant și subtil aranjamentelor tale!

Vizitează shopul avantflor.ro ca să decorăm împreună prezentul și viitorul! 

Comandă azi și primește produsele mâine, fără grijă!

Ajută-ne să distribuim această curatorie de produse ceramice tuturor celor cărora le lipsește un retailer de încredere! 

Magazinul online Avantflor îți stă la dispoziție pentru o multitudine de exprimări!

 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!