O intrigă a florilor artificiale într-o lumină de apus autumnal

O intrigă a florilor artificiale într-o lumină de apus autumnal

Încep articolul de azi cu promisiunea de a fi curatorul tău pentru o serie de articole scrise pentru tine, designer, florist, proprietar de Agenție de Evenimente sau de magazin de party! Sau fie că ești pur și simplu pasionat de frumos! 

Tot în a doua zi de joi din lună ne vedem aici, la ”Clubul Creatorilor”!

După acești ani de celebrări complicate și amânate, am această plăcere să-ți recomand ție, făuritor de frumos, produse care să transforme exteriorul într-o atmosferă mai mult decât plăcută. 
 

Florile de mătase - istoria unei frumuseți durabile

Te provoc să faci un exercițiu de imaginație - folosește florile și plantele artificiale în toate lucrările tale și observă cât de mult pierdem dacă nu le avem în preajma noastră.

Acum 1500 de ani, chinezii au realizat flori în care materialul – mătasea – și textura – o delicatețe de multe ori imaginată ca o adiere ușoară de soare tomnatic – s-au reunit sub forma plantelor pentru a fi folosite de către doamnele de la curtea imperială. Acest obicei a fost preluat pe urmă de către italieni și s-a extins odată cu dezvoltarea comerțului în toată Europa. Cu toate acestea, este departe de mine gândul de a mă poziționa ca fiind un expert în istoria florilor din mătase. 

Un articol cuprinzător găsești aici

Nu-ți ascund acest obiectiv: de a te convinge de sustenabilitatea, utilitatea și delicatețea contemporană pe care o au acum florile artificiale.


O gamă largă de beneficii în stil autumnal unită de o panglică din catifea

Să ai niște achiziții înțelepte este primul pas pentru design-ul interior. Aici găsești câteva imagini în acestă direcție. Pentru instalații, buchete și vitrine poate poți folosi următoarele tipuri de flori: hortensii, ranunculus, mușețel, crizanteme, crengi artificiale cu frunze.

Vreau să mă asigur că suntem pe aceeași pagină așa că îți notez mai jos, punctual, o serie de calități care transmit practicabilitatea florilor din plastic:

  • Durabilitate;
  • Realism;
  • Versatilitate;
  • Experiență tactilă.

Toate aceste beneficii fac ca florile și plantele din plastic să poată să fie folosite în varii locații, oferind timp publicului să interacționeze și să înțeleagă mesajul transmis de către artistul floral.


Flori de toate dimensiunile, culorile sau formele, ton-sur-ton @Avantflor 

Expun mai jos un buchet ton-sur-ton de flori reunite de culorile blânde de toamnă care dansează împreună într-un decor ce te trimite cu gându la grația lucrărilor de artă mexicană. Un pairing cum adeseori sunt convinsă că-l realizezi și tu în lucrările tale din atelier, un vals între artă și natură. 

Buchet realizat in atelierul Avantgarde Decor - Drobeta-Turnu Severin

Abundența florilor de toamnă și o cromatică la cel mai armonios nivel poate să fie dovedită de ambalajele de flori monocolore - o călătorie cromatică și senzorială în anticipări de toamnă unde florile și plantele artificiale își demonstrează unitatea.

Sper că mi-am atins misiunea aceea de a explora alături de tine versatilitatea florilor și plantelor textile în imaginarul unei scenografii de toamnă.  Putem să fim creatori de bun gust într-un mod simplu și eficient pentru un impact vizual de durată. Asta am făcut în acest articol de blog, am explorat alături de tine cele mai importante situații în care produsele din shopul avantflor.ro pot să fie folosite. Ești invitatul meu să îmi transmiți prin imagini sau comentarii, dar și prin alte modalități, felul în care ai folosit produsele din shop. Știu că putem să fim îndrumătorii tăi pentru a ilustra contemporaneitatea scenografiilor din viața ta profesională.

Închei acest articol cu o sugestie și o urare pe care sper să o citești constant, în fiecare joi: abordează cu îndrăzneală și încredere orice proiect pe care îl începi în acest week-end. Avant!
 

Îți recomand cartea nou apărută: The Modern Flower Press: Preserving the Beauty of Nature - pentru un mix de creații de bun gust.

 

Vizitează shopul avantflor.ro ca să decorăm împreună prezentul și viitorul! 

Comandă azi și primește produsele mâine, fără grijă!

Ajută-ne să distribuim această curatorie de culori de toamnă tuturor celor cărora le lipsește un retailer de încredere! 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!