Plante artificiale: Ghid de armonie pentru ramuri și verdeață artificială

Plante artificiale: Ghid de armonie pentru ramuri și verdeață artificială

Azi, la cafeaua de dimineață, în timp ce Jay Z și Alicia Keys își cântau iubirea pentru New York 🙂, mă gândeam la sentimentul de îndoială, corelat subtil cu colecția de Plante Artificiale Verzi - acum la un preț special!

Dacă ești născută ca și mine, în Gloria anilor ‘80, atunci cu siguranță nu prea te încântă ideea de plante de plastic. Și mai știu că asemenea ție, și noi cei de la Avantflor, gândeam același lucru ca și tine… până am descoperit tehnologia real touch pentru plante decorative artificiale verzi.
 

Colecția și gama de plante verzi din shop a fost curatoriată din considerație pentru:

  • Provocările de azi pe care le întâmpină fiecare organizator de evenimente sau florist;
  • Întâmpinarea trendului de ”pereți verzi” sau sculpturi verzi suspendate, tot mai prezent acum în amenajările de design interior;
  • O încurajare pentru acele persoane care nu sunt posesorii expresiei ”green thumb” - deget verde (o trimitere către grădinarii pasionați).

Și pentru că deja ai parcurs motivele acestei Colecții prin cuvintele mele, sper să faci un pas mai departe și să le admiri și cu privirea. Îți enumăr mai jos de ce, ce și cum poți să întreții această investiție practică și înțeleaptă pentru mai mulți ani, alături de exemple de frunze verzi sau crengi cu glitter pe care le regăsești în shop:

  1. Practicabilitate
    Folosirea plantelor artificiale prezintă un avantaj comparativ cu cele naturale pentru că nu necesită întreținere sau îngrijire specială. În plus, acestea nu trebuie înlocuite la intervale regulate de timp. Astfel, se elimină riscul de a avea plante ofilite sau afectate de boli sau dăunători.

  2. Versatilitate
    Plantele artificiale verzi și florile artificiale pot fi folosite în orice context, indiferent de sezon sau de condițiile meteo. Acestea sunt perfecte pentru evenimente organizate în interior sau în exterior. Sunt o opțiune excelentă pentru persoanele alergice sau care suferă de astm deoarece nu eliberează polen sau alte substanțe care pot declanșa diverse simptome.

  3. Se definesc și capătă formă în jurul ideilor tale creative
    Plantele artificiale, crengile și plantele curgătoare fac casă bună cu baloanele sau orice accesorii decorative pe care dorești să le folosești în cadrul evenimentelor sau amenajărilor interioare. 

 

Ramura Lonicera, buchetul artificial cu Crizanteme și Mini Rosa, frunzele Monstera, buchetul de iederă, Ilex cu glitter și frunza artificială Urechea Elefantului  - acestea sunt acum în trend! Pot fi folosite individual sau în combinații, în funcție de preferințe și de tematica evenimentului.

Ramura Lonicera aduce un farmec rustic și romantic, e ideală pentru nunți sau petreceri tematice în aer liber. Buchetul cu texturi artificiale adaugă o notă modernă și sofisticată, fiind ideal pentru evenimente corporate sau petreceri în stil urban.

Frunzele Monstera sunt în trend, fiind folosite în special în designul interior. Frunzele aduc un aer exotic și tropical, și le recomand pentru evenimente organizate în locații cu atmosferă tropicală sau pentru a decora spații minimaliste.

Buchetul de iederă îl poți utiliza pentru a aduce un aer clasic și elegant în orice context, pentru evenimente precum nunți sau botezuri. Verdeața Egeria Densa aduce o expresie vie și naturală și e alegerea numărul 1 pentru evenimente organizate în aer liber sau în săli cu lumină naturală.

Ilex cu glitter, această creangă cu sclipici care se înverșunează să adauge un efect de strălucire și glamour oricărui aranjament floral sau decor, e potrivită pentru petreceri de Crăciun, dar și pentru realizarea de coronițe pentru domnișoarele de onoare sau decorarea lăcașurilor de cult. 

Frunza artificială Ureche de Elefant este ideală pentru evenimente cu tematică ecologică, unde se pretează la fix pentru decorarea spațiilor verzi și pentru crearea unei atmosfere naturale. Buchetul de frunze artificiale aduce un aer proaspăt în orice aranjament floral sau decor.

Eucalipt Populus 90 cm

 

Sugestii de tandrețe pentru plante artificiale verzi:

 
  • Alege tipul potrivit de plantă artificială;

  • Curăță planta artificială în mod regulat;

  • Evită lumina directă a soarelui și temperaturile extreme;

  • Utilizează un ghiveci sau un recipient adecvat;

  • Adăugă câteva tușe realiste (de ex. Panglică textilă sau un Ambalaj pepit în ton).

    Chiar și atunci când vorbim despre ramuri și plante artificiale nu uităm să ne gândim la sustenabilitate și well-being. Plantele verzi artificiale pot simula o stare de bine și pot ajuta la crearea unui mediu mai plăcut și mai confortabil. Ne gândim și la bogățiile pe care ni le-a oferit Natura și încercăm să le arătăm protecție și grijă. De asemenea, prin utilizarea plantelor artificiale reducem energia necesară pentru îngrijirea plantelor naturale și a emisiilor de carbon. Puțin câte puțin. 

    În cazul în care ești și tu, ca și noi, o avangardistă, îți recomand cartea Modern Faux Flower Projects: Fresh, Stylish Arrangements and Home Decor with Silk Florals and Faux Greenery” de la Editura ”Libris”.

    Se apropie sărbătoarea Paștelui, așa că urarea mea e să reînvii și să reinventezi orice tipar bine încetățenit în mintea ta. 
    Domeniul creativ pe care l-ai ales se revigorează cu fiecare stare de bine care te îndeamnă spre mulțumirea și cucerirea clienților tăi.
    Echipa Avantflor te salută! 
    Profită de aceste zile libere!
    Ne revedem marți cu noi produse la discount transmise prin newsletter în căsuța ta de e-mail!

     

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!