Pregătiri pentru o perioadă nelipsită de cadouri - Ziua Îndrăgostiților și luna martie

Pregătiri pentru o perioadă nelipsită de cadouri - Ziua Îndrăgostiților și luna martie

Noi, cei de la Avantflor, încă continuăm să ne uităm la lunile februarie și martie cu o mare curiozitate asupra designurilor și cadourilor florale pe care le propui. Suntem, de asemenea, foarte interesați de cei care realizează produse din bricolaj sau de cei de la departamentul de HR care se gândesc la ce cadouri să realizeze de Ziua Internațională a Femeii.
Fără alte introduceri voi detalia mai jos câteva din cele mai cerute ambalaje/produse pentru sărbătorile primăverii!


”Simplitatea este cea mai mare sofisticare”- Da Vinci

Cutie cu sertar 
Această cutie are un suflet informal; e o cutie amplă, de formă cilindrică, care mai are un sertar primitor pentru bijuterii, praline sau capete de flori. Nu poate fi decât ambalajul potrivit pentru creații artistice mixte, flori și ceva dulce, SAU flori și ceva strălucitor, blink, blink ;).

Cutie flori cu sertar
Această cutie este partenerul elegant pentru flori, iar după ce o vei avea, ea va fi partenerul perfect pentru a păstra în siguranță amintirile prețioase. Poate să facă înconjurul lumii cât ai clipi.‎ Sertarul este casa ideală pentru suvenirurile preferate, pentru fotografii și alte obiecte de colecție.‎ Manopera rafinată a cartonului folosește același sistem inovator de îmbinări ca și modelul anterior, subliniind atenția la detalii.

Cutie cu fereastră
Cutia, în nuanță roz pastel sau alb, are o formă atipică și o diversitate de materiale. Marginile interioare ale cadrului în formă de inimă îți permit să poziționezi flori sau alte cadouri prețioase. Mânerele de susținere sunt din piele ecologică, iar spațiul care încadrează inima poți să-l folosești pentru a crea o bază din capete artificiale de orhidee sau un cap delicat de mini-rosa. Și nu uita că un buchet de frunze artificiale e binevenit aproape oricând, oricum!

Set cutii de forme diferite
Elementele de finisaj auriu și mat se pot îmbina cu ușurință în creațiile tale florale, sau poate te gândești să faci o colaborare cu o cofetărie sau un atelier de dulce - cum am văzut că organizează cei de la Milk & Honey. Forma cilindrică, de inimă și cubică pledează că sunt setul potrivit pentru Doamne, Domnișoare și Junioare. Baza din jumătăți de perlă poate fi detaliul neașteptat în această triadă.

Cutie clasică din carton craft
Într-o casă ordonată sau într-un atelier, această cutie este accesoriul neutru util, care poate să devină un element estetic de neimaginat - prin personalizarea identității tale vizuale (logo-ul atelierului tău, crearea de etichete personalizate sau un canvas/pânză potrivită pentru ilustrații și schițe rapide, limbajul tău secret din florăria ta)‎. Este un jucător uimitor de folosit solo sau în echipă, ideal pentru depozite secrete, dar și pentru o comoară de amintiri de împărtășit cu fiecare membru nou din atelierul tău.

Aceste cutii și ambalaje sunt întotdeauna un punct culminant decorativ pentru creațiile tale, mai ales atunci când îți dorești o combinație de culori strălucitoare și accesoriile ca de exemplu: panglici, pene, broșe sau cristale.‎ Toate acestea depind de abordarea ta în design. Toată lista de cutii pentru flori o regăsești ca parte din promoția săptămânii cu 10% discount. La Avantflor  știm că de multe ori simplitatea este o scurtătură artistică pentru a crea echilibru în aglomerarea estetică de zi cu zi.

Culorile luxuriante te atrag să participi la Baloon Master Class și să admiri ilustrații și textile îndrăznețe



În această postare din #clubulcreatorilor m-am ambiționat să-ți aduc în prim plan colecția  completă de cutii pentru flori care se potrivesc la creațiile florale, obiecte de design sau bricolaj, sau chiar deserturi. Ți-am prezentat un orizont larg și detaliat de ambalaje florale și pungi de cadouri, de diverse mărimi și configurații în care cele mai inovatoare produse și idei creative sunt combinate cu binecunoscutele simboluri pentru Valentines’ Day, Dragobete, Ziua Mamei și Ziua Internațională a Femeii. 

Înainte de binecunoscutul salut vreau să te anunț că ai posibilitatea să participi la Baloon Master Class ,18-19 martie,  în Drobeta-Turnu Severin. Poți să te gândești la el ca fiind un retreat în lumea a 10.000 de baloane și persoane creative care sosesc din toată țara.
Și ca în fiecare #joi vreau să te inspir cu sugestia de a admira contul de Instagram a lui Marylène Madou, artist belgian, o indulgență pentru cei care admiră ilustrația și textilele în culori luxuriante. De la contul de Instagram sunt sigură că mai ai doar un pas spre a găsi cartea. 

Și după atâta culoare care merită să fie prețuită în ambalaje luxuriante, îmi mai rămâne să fac o singură urare: hai primăvară, hai!

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!