Sezonul inimilor colorate

Sezonul inimilor colorate
Azi voi fi un ghid ”turistic”, (imaginar, desigur) pentru tine, cea care faci parte dintr-un grup cât se poate de real format din:

Organizatori de Evenimente
Designeri de Interior
Decoratori
Animatori
Artiști Florali
Artizani de Frumos

În itinerariul nostru vom ”vizita”: săli pentru evenimente, sedii de firmă și case particulare, locuri de joacă și florării. Tema acestei expoziții este luna dragostei - romantismul nuanțat de diversele domenii de creativitate amintite.
Tu, draga mea vizitatoare, lasă-te sedusă de acest prim articol, care face parte dintr-o serie de două articole, unde vei fi călăuzită printr-o selecție de decorațiuni romantice! Garantat te vor fermeca din cap până în picioare!
Lasă-te impresionată de produse de culoare roșie și inimi colorate din baloane de folie pentru Ziua Îndrăgostiților și Dragobete!
Descoperă o pasiune pentru un nou început de galerist cu tematica iubirii!

Pentru cele care își împărtășesc … inima în nuanțe de roșu

Îți fac turul fiecărui produs care acum se află în shop de Valentine’s Day!
Dacă ești o urmăritoare fidelă a paginilor noastre de Social Media: Instagram, Facebook sau Google Business Page - de la finele anului trecut - și LinkedIn :), află că produsele cap de afiș a campaniei săptămânale de decorațiuni, la preț cu discount, reprezintă doar o invitație pentru a te face să admiri toată colecția specială.
Și ca să păstrăm aceeași atmosferă, după ce admiri toate exponatele dintr-o colecție, faci o ultimă oprire la Gift Shop - unde comanzi cu livrare pe a doua zi produsele care te fac să distribui bucuria momentului la tine în atelier.
Mai jos ai și câteva sugestii - didascalii - așa sunt definite în termenii curatoriei artistice, care te pot inspira sau le poți recomanda clienților tăi!

 

Adaugă culoarea roșie florăriei, atelierului sau ballroomului în care celebrezi ziua internațională a dragostei!


Zona de luat masa, sau orice punct de interes, poate să fie evidențiat cu baloane, șervețele accesorizate cu broșe și panglici în formă de inimioare. Pentru un plus de eleganță, poți să te bucuri de versatilitatea ambalajului pentru flori și să-l folosești ca și runner - făcând așa se poate înlocui cu succes fața de masă dedicată evenimentului dragostei. 
Poți apela la un ilustrator pentru a realiza un portret pe capacul fiecărei cutii sau poți să folosești dinamicitatea și acestora pentru a le înnobila cu flori! Cu siguranță e o idee care-i va face pe clienții sau invitații tăi să zâmbească! 
Produsele cap de afiș a campaniei săptămânale de accesorii, la preț cu discount, reprezintă doar o invitație pentru a te face să admiri toată colecția specială. 

Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi greu să alegi stocul de marfă potrivit. Din fericire, ai fost până acum alături de mine în această expunere și-ți prezint colecția de articole accesibile @Avantflor. Aceasta te va ajuta să alcătuiești cea mai bună selecție de decorațiuni pentru Luna Îndrăgostiților:

Balon folie ice-flake 35cm 
Broșă Heart
Rolă panglică satin 36m X 2.5cm
Broșă Cristal
Balon folie Orbz sferă - 25 cm
Set 3 plase cadou 30X30X25 cm
Set 3 cutii flori cilindrice
Ambalaj flori 58X58 cm
Ambalaj flori 59x52 cm
Set 3 cutii flori rotunde
Panglică textil 10m x 2.5cm
Buchet artificial mușețel premium 27 cm
Set 10 lumânări conice (24.5x2.4cm)
Set 3 cutii flori
Perdea folie decorativă
Set 25 baloane latex sidef 30 cm
Cutie flori, cu sertar (25X19X19cm)
Fir trandafir artificial premium 47 cm


 

Semnificația CULORII - ROȘU sau de ce ești înclinată să alegi ROȘUL


Roșul este o culoare care simbolizează dragostea, pasiunea și romantismul. De asemenea, reprezintă energia și focul, ceea ce o face să fie o alegere perfectă pentru orice sărbătoare legată de dragoste.
Roșul este asociat cu fertilitatea și supraviețuirea deoarece fructele roșii sunt hrănitoare și conțin o cantitate mare de vitamina C.
Culoarea roșie a fost asociată cu norocul încă din cele mai vechi timpuri.
Ziua Îndrăgostiților este sinonimă cu roșul. Sărbătoarea este un moment  care ocupă un loc special în lista ta și stocul tău de accesorii și decorațiuni.
Accesorii precum baloane din folie, panglici textile, plase pentru cadouri și flori artificiale premium, toate în nuanțe de roșu, sunt accesoriile must-have de Valentine's Day. Aceste produse sunt disponibile în diferite mărimi și forme în shop-ul Avantflor, astfel încât să le poți alege pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale de artist.
Și da, așa cum spuneam, toate aceste articole pot fi folosite ca decorațiuni pentru orice petrecere sau eveniment și pot fi folosite pe post de mărțișoare pentru luna lui Mărțișor.

Comandă acum o colecție de produse potrivite pentru luna februarie și martie a anului 2023!

Probabil că încă nu ai reușit să te odihnești cum se cuvine după sărbătorile de iarnă… Efervescența lunilor februarie și martie solicită încă de pe acum planificarea și gestionarea afacerii tale creative. 
Pentru a te inspira și a te ajuta să comunici și să promovezi pe Social Media buchetele, aranjamentele florale, evenimentele tematice și nunțile pe care le organizezi, îți sugerez să comanzi cartea ”50 cele mai frumoase scrisori de dragoste” de la Editura Nemira. Creația ta și citatele din această carte te vor ajuta fără îndoială să ai o prezență extraordinară în mediul online!


Ca de obicei, te rog să-ți pui un reminder pentru a citi următorul articol de joi, 2 februarie 2023, scris și documentat special pentru tine, în Clubul Creatorilor la Avantflor!

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!