Sărbătorește 1 Iunie: Ziua Internațională a Copilului cu petreceri tematice

Sărbătorește 1 Iunie: Ziua Internațională a Copilului cu petreceri tematice

Alegerea temei de azi, din Clubul Creatorilor, este o invitație să conturezi alături de noi tendințele și nuanțele viitorului apropiat: Ziua Internațională a Copilului - 1 iunie. Am realizat o scurtă prezentare a temelor, produselor și informațiilor de organizare de evenimente pentru copii care pot și merită să fie prezente în recuzita sau magazinul tău. 
Iată trei categorii de petreceri tematice pentru copii și ce oportunități pot să-ți ofere baloanele colorate din folie! Încurajează-ți micii participanți să participe cu interes la întregul eveniment pe care-l organizezi!



Petrecerea cu tematică de super-eroi 
Această temă este cadrul ideal pentru baloane colorate din folie în forme de super-eroi și baloane cu heliu de diverse dimensiuni, fie că sunt roșii, albastre sau galbene! Poți decora locul petrecerii cu:

Pentru un efect dramatic poți adăuga:

Tot în această tematică a super-eroilor poți integra și baloane folie cifre sau baloane folie litere, dar și o perdea decorativă din folie sau un banner cu stegulețe care promit să animeze petrecerea și să încurajeze micii participanți la mici sesiuni foto doar între ei.


Petrecerea cu tematică de animale 
Această temă poate fi o alegere populară pentru copiii mici, iar baloanele din folie în formă de animale pot adăuga o notă specială petrecerii. Puteți decora locul petrecerii cu baloane în formă de girafe, animal print sau animale de junglă pentru a crea un mediu distractiv și tematic.
Îți recomand:

Aceste baloane din folie sunt motivul perfect pentru o petrecere tematică cu animale.

Petrecerea cu tematică de basm
Această temă cu siguranță îi va încânta pe copiii care adoră poveștile și personajele din basme. Baloanele din folie în formă de prinți sau prințese, dragoni sau zâne pot adăuga o notă magică petrecerii. Puteți decora locul petrecerii cu:

Pentru o atmosferă fermecată utilizează Balon folie curcubeu 75 cm și Balon folie orbz marblez 55.88 cm! Dă click și vezi despre ce este vorba!

Indiferent de tema aleasă, baloanele din folie în formă de sferă, de stea sau semilună pot fi integrate în decorațiunile și activitățile petrecerii, oferind o notă specială și distracție copiilor. Poți organiza, de exemplu, o activitate de creație cu baloane din folie unde copiii să poată desena sau decora baloanele în funcție de tema aleasă. Sau poți ascunde baloane din folie în locul petrecerii și organiza un joc de vânătoare a comorii (treasure hunt), unde copiii trebuie să caute și să colecteze baloanele pentru a câștiga premii în ton cu tematica petrecerii.

În ceea ce privește stabilirea întregii regii pentru Ziua de 1 iunie, îți prezint mai jos un Checklist care poate să-ți fie de ajutor pentru organizarea unei petreceri pentru copii:

 

  1. Stabilește data și ora evenimentului și realizează o listă de invitați cu clientul;
  2. Alege tema petrecerii și stabilește activitățile potrivite pentru micii participanți;
  3. Fă o vizită la locația unde vei organiza petrecerea și asigură-te că ai toate accesoriile și decorațiunile necesare pentru organizarea evenimentului;
  4. Planifică un meniu adecvat pentru copii, luând în considerare potențialele alergii alimentare sau preferințe speciale;
  5. Asigură-te că ai suficiente resurse și ajutoare pentru a face față oricăror situații neprevăzute, cum ar fi accidentele sau vremea capricioasă;
  6. Pregătește un kit de prim ajutor și asigură-te că ai numerele de telefon utile, în caz de urgență;
  7. Organizează activități distractive și jocuri pentru copii, adaptate la vârsta lor și la tematica petrecerii;
  8. Alege un cadou potrivit pentru copiii invitați sau pregătește un surprise box pentru fiecare invitat;
  9. Dacă ai ales să coordonezi petrecerea juniorilor, asigură-te că toate activitățile se desfășoară în siguranță și sub supravegherea unui adult responsabil.

Urmând acest checklist, împreună cu accesoriile pentru petrecere potrivite, vei putea organiza o petrecere pentru copii care va fi distractivă și memorabilă pentru toți cei implicați.




 Cu baloanele din folie potrivite și cu puțin simț artistic din partea ta, organizatorule, poți crea petreceri tematice deosebite care să încânte copiii și să le ofere momente frumoase de joc și distracție. 
Fie că alegi tema de super-eroi,  de animale sau de basm, baloanele din folie pot fi integrate în decor, dar și în activități amuzante pentru copii. Nu uita să consulți  lista de ”verificare” și să planifici totul din timp, mai ales că aceste baloane au un preț excelent pentru a avea o petrecere de neuitat pentru cei mici!

Așa cum te-am obișnuit și în alte articole din Clubul Creatorilor Avantflor, îți recomand de această dată o aplicație în loc de o carte. Consider că aplicația Milanote poate fi pentru tine un instrument util care să te ajute să creezi variante de moodboard-uri nemaipomenite. Aceasta îți oferă o gamă largă de instrumente și funcții utile, care îți permit să organizezi și să aranjezi imagini, culori, texte și alte elemente grafice într-un mod ușor și atractiv.
E timpul să ai încredere în intuiția ta și să creezi cu baloane din folie în armonie cu standardele tale și cerințele clientului tău!
Petrecere frumoasă!
 

 


 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!