Ghid complet pentru Alegerea Plantelor și Florilor Artificiale cu efect Real Touch

Ghid complet pentru Alegerea Plantelor și Florilor Artificiale cu efect Real Touch

În lumea agitată de azi, găsirea liniștii în natură poate fi o provocare, mai ales în  oraș unde deseori datorită lipsei unei planificări urbanistice conștiincioase verdeața naturală este limitată. Cu această introducere îmi încep acest nou articol, despre gama  rafinată de plante și flori artificiale premium Avantflor. O pledoarie prin care militezi să aduci acum frumusețea naturii în orice spațiu interior, fără efort. Indiferent că este vorba de o casă, un restaurant, hotel sau un spațiu public, Avantflor oferă o selecție motivantă de plante și flori cu efect ”real touch”, care nu numai că îmbunătățesc atmosfera, dar oferă și o adiere de natură atât de necesară pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.

 

Ce sunt plantele artificiale real touch?

Tehnologia și materialele moderne au permis dezvoltarea plantelor artificiale real touch care imită perfect plantele naturale.

 

Termeni de cunoscut pentru utilizarea plantelor și florilor artificiale:

  • Plante artificiale real touch: plante artificiale create pentru a fi cât mai realiste la atingere și la vedere.

  • Flori artificiale: flori fabricate din materiale artificiale, cum ar fi mătasea sau poliesterul.

  • Plante sintetice: plante create din materiale sintetice, de exemplu plasticul, care nu încorporează elemente organice.

  • Decorațiuni interioare: articole decorative utilizate pentru a adăuga interes și stil într-un spațiu de locuit sau de lucru.

 

Evoluția plantelor artificiale

Am schițat pentru tine mai jos cele mai importante date legate de istoria plantelor și florilor artificiale:

 
  1. Cunoscut este faptul că acum 1500 de ani florile artificiale au fost dezvoltate pentru prima dată în China, chinezii creând primele flori artificiale folosind mătase naturală.

  2. Secolul al XII-lea: comercianții italieni au început să fabrice flori artificiale folosind coconi de viermi de mătase.

  3. Francezii au îmbunătățit meșteșugul florilor artificiale folosind mătase de mai bună calitate, rezultând flori cu aspect și mai realist.

  4. Francezii au introdus comerțul cu flori de mătase în Anglia și, în cele din urmă, a devenit o mare industrie în America.

  5. Sfârșitul secolului al XIX-lea: în timpul erei victoriene, buchetele de flori de mătase și aranjamentele florale, atât proaspete, cât și artificiale, erau extrem de populare.

  6. 1891: Recensământul a raportat 4.011 producători de flori în Londra, evidențiind amploarea industriei (te invit să consulți și acest articol apărut în  New York Times).

  7. Anii 1900: Florile artificiale au început să folosească un mix de materiale noi precum nailon, bumbac, satin și hârtie.

  8. 1920: Floriștii au început să folosească flori de mătase pentru a suplimenta florile proaspete.

Aceste date reprezintă repere cheie în dezvoltarea și popularitatea florilor artificiale, prezentând evoluția și semnificația lor de-a lungul istoriei.


Avantaje și dezavantaje ale plantelor artificiale:

Ca și orice obiect sau achiziție există atât avantaje, cât și dezavantaje atunci când vine vorba de utilizarea plantelor și florilor artificiale. 

Printre avantajele lor se numără:

  • Nu necesită întreținere regulată, ex.: udatul, tăierea și fertilizarea plantelor naturale, tăierea regulată a tijei florilor și schimbarea apei din vază în cazul buchetelor de flori proaspete;

  • Nu atrag insecte sau alergeni, cum ar fi polenul. Această caracteristică le face să fie ideale pentru persoanele alergice;

  • Pot fi utilizate în orice mediu, inclusiv în zonele cu lumină scăzută sau fără acces la lumină naturală;

  • Pot fi utilizate în interior și exterior și sunt rezistente la condiții meteo extreme;

  • Sunt o opțiune durabilă și eco-friendly - pot fi folosite pentru o perioadă lungă de timp.


Cu toate acestea, există și dezavantaje în utilizarea plantelor artificiale, de exemplu:
  • Pot părea false și le poate lipsi aspectul natural al plantelor în cazul în care alegi variante de proastă calitate;

  • Pot fi costisitoare, în special cele Premium;

  • Pot ”strânge praf” și pot necesita curățare regulată pentru a se menține bine. Citește acest articol pentru a descoperi cum poți să le întreții.


Plantele și florile artificiale sunt azi un subiect care generează multe discuții cu argumente pro și contra în domeniul creativilor. Tocmai de aceea cu acest articol mi-am propus să-ți prezint un context pentru plantele și florile artificiale cu exemple de accesorii punctuale pe care le regăsești la Avantflor.Un lucru este esențial: acestea reprezintă o soluție excelentă pentru a aduce natura în haosul deseori prezent în viața noastră urbană. Plantele pot transforma orice spațiu într-unul primitor, fără a necesita întreținere constantă. Indiferent dacă alegem plante artificiale real touch sau flori fabricate din materiale de înaltă calitate, putem crea o atmosferă plină de frumusețe și căldură. Așadar, îmbrățișează frumusețea naturii și adu-o în proiectele tale creative.


Mă ambiționez și mai mult să-ți stârnesc interesul prin a te invita să descoperi diversitatea florilor din întreaga lume prin cartea "Flower". Aceasta acoperă o gamă largă de stiluri și medii — de la artă, ilustrații botanice și sculpturi la aranjamente florale, cadre din filme și textile — și urmează o secvență vizuală impresionantă de lucrări, indiferent de perioadă, combinate cu grijă pentru a permite juxtapuneri interesante și relevante între ele.

 Începe să explorezi minunile naturii într-un mod cu totul nou, vizitează avantflor.ro ca să decorăm împreună prezentul și viitorul! 

Comandă azi și primește produsele mâine, fără grijă!


 

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!