Cele mai frumoase kituri de baloane pentru evenimente tematice

Cele mai frumoase kituri de baloane pentru evenimente tematice
În această săptămână mă adresez ție, cea care ești în căutarea a ceva mai personal și care își dorește să înnobileze un decor cu baloane. 
Voi continua acum ideea din postarea ”Sezonul inimilor colorate” și îți propun azi o călătorie în shop-ul cu baloane. Mai mult, o cronică despre kit-urile de baloane la Avantflor este pregătită pentru tine să o citești! 


Apropo, până duminică le găsești la un preț special! 

Aceste baloane din latex și folie vin în pachete asortate cu accesorii, panglici sau rafie color, pompă manuală sau Set Tissue Tie DIY, astfel încât le poți folosi ca decor pentru petrecere sau le poți personaliza cum vrei!
Nu uita de Dragobete, de Ziua Internațională a Femeii sau de orice zi de naștere pentru copii - momente unde poți propune astfel de decoruri!


Obține inspirație creativă cu Kit Baloane Aniversare Avantflor
Reîmprospătează-ți creativitatea cu un kit unic de baloane aniversare!
Ajută-ți clientul să-și surprindă familia și prietenii cu decorațiuni distractive care vor face orice ocazie să fie specială.
De la culori primare vibrante la baloane metalice și confetti, aranjamentele perfecte de baloane pot fi create pentru a adăuga caracter și emoție festivităților.

Cele Trei Variante Ideale de Kit-uri Baloane Manifest De Dragoste pentru Dragobete
Evidențiază gesturile romantice cu un set personalizat de baloane! 
Selecția de kituri de baloane cu tematică amoroasă sunt opțiunea perfectă pentru a-ți ajuta și încuraja clientul să-și arate dragostea!
Cu aceste baloane, clienții pot să surprindă pe acel cineva special cu un gest de dragoste, cu potențial #instagramabil, oferit de set-ul personalizat de baloane! Momentul romantic concurează să dureze pentru totdeauna!
Kiturile includ baloane în formă de inimă sau inimi imprimate, Set Tissue Tie DIY, baloane Jumbo, Perdea Folie Decorativă, Confetti Inimă, Rafie Color, sau mesaje.

Baloane Creative pentru Copii - Kit-uri Mermaid, Astronaut, Dino și multe altele
Creează o atmosferă jovială cu kit-urile noastre tematice super cool de baloane pentru copii!
Alege dintre temele de sirenă, astronauți, junglă, dino și lasă imaginația copiilor să zboare! 
Pregătește-te pentru marea distracție!
Copiii vor ști să-și folosească imaginația și să preia eroul temei al baloanelor lor preferate. Vor putea să deseneze/recreeze un cadru asemănător cu cel care-l vede în miniatură pe balon sau în scenografia pe care tu ai compus-o. 
Kit baloane folie dinozauri

Știu că nu există două evenimente la fel… .
Dar nu uita că promoția pentru Kit-urile de Baloane Avantflor oferă selecții de diverse dimensiuni ce se  potrivesc nevoilor tale!
Numărul de baloane de care ai nevoie depinde de mărimea și tipul de decorațiuni pe care intenționezi să le realizezi. Așadar, începe prin a alege un kit care are dimensiunea potrivită pentru spațiul tău de eveniment. De acolo, poți ajusta culorile și tipurile de baloane pe care le conține fiecare kit în funcție de ceea ce se potrivește cel mai bine pentru clientul tău (am scris despre acest lucru în articolul ”Ambasadorii Baloanelor 2”). 

Dacă ești în căutarea unui aspect unic, poți alege să adaugi și alte decorațiuni, precum flori artificiale, panglici din bumbac, bannere și confetti inimă. Dacă nu te simți suficient de creativă, poți alege dintre tematicile enumerate mai sus de la care să pornești conversația cu clienții tăi!

Întodeauna e o plăcere să-ți punem la dispoziție accesorii și decorațiuni pentru evenimente și evenimente tematice care să-ți facă munca mai ușoară. Tocmai de aceea îți recomand cartea ”Decorate for a Party” pe care o găsești în librăriile Cărturești.
Te încurajez să abordezi original fiecare eveniment fiindcă doar așa poți să te diferențiezi elegant de mulțime. Te mai invit tot în această direcție să-ți folosești gândirea critică și să investești în cursuri care vin din partea ambasadorilor potriviți. 

Pentru noi, baloanele nu au secrete și aceste rezolvări vrem să ți le transmitem și ție!
Investește în kit-urile de baloane tematice!
👉 Click aici!

Suport clienti LUNI-VINERI 8.30-17

0722 679 430 office@avantflor.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!